Michael Schumacher állapota

Michael Schumacher állapota

A hétszeres Formula–1 világbajnok testvére, Ralf Schumacher, nemrég adott interjút Michael Schumacher állapotáról a német Bunte magazinnak, amelyben szóba került a bátyja síbalesete. Ralf Schumacher, a hatszoros F1-es futamgyőztes, visszafogottan beszélt a családjuk által átélt nehézségekről, ahogyan azt a New York Post is beszámolt.

„Sajnálatos módon az élet olykor igazságtalan. Ezt elfogadnunk kell” – mondta a korábbi Williams versenyzője, amikor Michael Schumacher síbalesetéről beszéltek.

„Ha valaki a családból tanácsot kér tőlem, számíthat rám. Ugyanakkor mindenki saját útját járja. Amikor meglátom Michael gyermekeit, Gina-Mariát és Micket, boldoggá tesznek” – fűzte hozzá Ralf Schumacher.

Michael Schumacher felesége, Corinna, szigorúan őrzi férje magánéletét, és csak a közvetlen családtagok és legközelebbi barátok tudnak a Ferrari legendájának egészségi állapotáról. Mint ismert, Michael Schumacher 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett, és azóta a nyilvánosság elől teljesen elzárkózik. Családja nem oszt meg semmilyen információt az állapotáról. A sportlegendához közel állók többször kértek az újságíróktól, hogy tartsák tiszteletben a hétszeres világbajnok magánéletét.

Corinna, a 2021-ben készült Netflix-dokumentumfilmben, mindössze annyit mondott férjéről, hogy a balesete óta „más, de itt van.”