Legjobb budapesti éttermek

Legjobb budapesti éttermek

Budapest egy sokszínű város, amely lenyűgöző gasztronómiai színtérrel büszkélkedhet. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb budapesti éttermek válaszékát, amelyek különleges ízélményt nyújtanak az ínyencek számára.

Onyx

Az Onyx étterem a magyar fine dining élvonalába tartozik, mivel Michelin-csillaggal is büszkélkedhet. Az étterem belső tere kifejezetten elegáns, míg kifinomult ételei a magyar gasztronómia modern értelmezését kínálják, kiemelkedő minőségben.

Costes

Ez volt az első Michelin-csillagos étterem Budapesten. A Costes nemzetközi és magyar ízeket ötvözve kínál elegáns fogásokat. Az étterem továbbá büszkélkedhet a kreatív ételekkel és minőségi, válogatott borokkal.

Kakas Étterem

A Kakas Étterem a hazai alapanyagokra és hagyományos magyar ételekre fókuszál. Fő csapásíránynak a csülök ételeket tekintik, modern megközelítéssel. Az étterem szezonális menüket is kínál, amelyekben a hagyományos ízekkel újragondolva találkoznak.

Borkonyha Winekitchen

Ez az étterem egyedülálló módon két Michelin-csillaggal büszkélkedik. Az első osztályú ételek mellett kiváló magyar borokkal is foglalkozik. A kreatív ételek és a kifinomult borválaszték kavalkádja igazi gasztronómiai élményt nyújt az ide látogatóknak.

Stand 25 Bistro

A Stand 25 Bistro a hagyományos és modern magyar konyhát próbálja meg egyesíteni, amelynek hangulata is lenyűgözőek. Ezen a helyen a friss alapanyagokra és az autentikus ízekre helyeződik a hangsúly.

Hungarikum Bisztró

Mint a neve is mutatja, az étterem a magyar „hungarikumokra” összpontosít. A tradicionális magyar ételek és ízek mutatkoznak meg a kínálatban. Itt találhatók híres magyar ételkülönlegességek, mint a gulyásleves, a pörkölt és a rántott hús.

ÉS Bisztró

Az ÉS Bisztró a Kempinski Hotel Corvinus egyik étterme, mely a modern bisztróstílust képviseli. A választékban a nemzetközi és a magyar fogások is fellelhhetők, így a vendégek kiváló minőségű ételek közül válogathatnak.

Kollázs Brasserie & Bar

A Four Seasons Gresham Palace luxus szállodájának részeként működő étterem, amely modern megközelítéssel ötvözi a nemzetközi ízeket a helyiekkel. A Dunapart közelsége még hangulatosabbá teszi az étkezést ebben az étteremben.

Néhány helyet mutattunk be a legjobb budapesti éttermek széles kínálatából, amelyek különleges élményeket kínálnak a gasztronómia szerelmeseinek. A város sokszínűsége a helyi és nemzetközi ízek ötvözésében mutatkozik meg, és mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy felfedezze a saját ízvilágának leginkább megfelelő helyeket.